Hodnocení nákupu

1 2 3 4 5
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Herní PC
Jiří A******** z IP 85.71.***.*** | 21.10.2019 19:49
Komunikace, ochota poradit a doporučení sestavy. PC funguje jak má. Jsem nadstandartně spokojen.
PC
Martin B***** z IP 94.112.***.*** | 20.10.2019 19:31
Spokojenost, po půl roce PC běží jak má a výkon je zatím více než dostatečný
Herní sestava
Daniel R**** z IP 213.235.***.*** | 20.10.2019 11:53
Jsem velmi spokojen
PC sestava
Ondřej P**** z IP 195.122.***.*** | 18.10.2019 13:19
Informačně přínosný web, dobrý poměr cena/výkon, fajn komunikace, rychlé dodání. Jak vyřizují reklamace to zatím naštěstí nevím :-) Můžu doporučit
Herní PC
Jaroslav M****** z IP 77.48.***.*** | 18.10.2019 13:01
S herním PC jsem po půlročním používání naprosto spokojen , funguje bez závad . Komunikace ohledně objednávky a následné dodání proběhlo též naprosto bez problému. Obchod mohu jpřípadným zájemcům o koupi PC jen doporučit.
pc
Petr E******** z IP 212.79.***.*** | 17.10.2019 20:08
zatím bez jakýchkoliv problémů , objednání a dodání vše O.K.
PC
Jan Č**** z IP 193.165.***.*** | 17.10.2019 08:30
PC jsem objednával na základě doporučení dvou spokojených kamarádů a i já se musím přidat. Bleskurychlé navržení, seslání a doručení PC sestavy přímo na míru mých požadavků. Vše funguje naprosto na výtečnou, po půl roce intenzivního používání si nemohu dostatečně vynachválit.
Herní pc
Jakub S******** z IP 213.235.***.*** | 16.10.2019 17:05
Hezký den přeji,jsem velice spokojen,zatím Herní tituly jako Battlefield V, CoD WW II..,všechno super,a velmi rychlé dodání,doporučuji dalším zákazníkům.
Herní PC
Vladimír D***** z IP 217.112.***.*** | 16.10.2019 11:00
Vstřícné a ochotné jednání. Rychlé řešení výměny vadné grafické karty. Sestava od výměny karty funguje bez problémů. Spokojenost.
Herní počítač
Luděk J*** z IP 89.29.***.*** | 16.10.2019 09:09
Absolutní spokojenost
Herní PC
Jan M***** z IP 109.81.***.*** | 16.10.2019 08:02
Absolutní paráda! Rychlé doručení, počítač naprosto bez vady... prostě perfektní. Jednoznačně mohu doporučit.
Herní PC
Daniel P******* z IP 77.48.***.*** | 16.10.2019 06:29
Termín dodání v předstihu, bezproblémové jednání, herní PC funguje po 3 měsících bez problémů s výkonem dle očekávání.
Herní pc
Habivský k**** z IP 31.30.***.*** | 16.10.2019 03:53
Jsem spokojen
kompletní herní PC
Daniela Š********** z IP 89.177.***.*** | 15.10.2019 22:00
dárek pro syna. Veliká spokojenost.
Herní PC
Lukáš Z z IP 94.112.***.*** | 15.10.2019 20:48
Perfektní kvalita za super cenu. Žádné problémy, vše šlape jako hodinky. Vřele doporučuji!
herní pc
Pavel V****** z IP 185.180.***.*** | 26.04.2019 05:08
Velká spokojenost, výborná konfigurace sestavy, vstřícné a ochotné jednání, při řešení problému způsobeného dopravcem.
klávesnice
Jan T****** z IP 46.23.***.*** | 19.04.2019 00:24
Jako vždy jsem byl velice spokojen. Jsem rád, že mi zdejší odborníci velice dobře poradí a pomohou mi vybrat nejvhodnější variantu. Kupoval jsem zde již i herní PC před několika lety, díky doporučené kombinaci hardwaru stále naprosto bez problémů zvládá i dnešní hry... Vřele doporučuji.
herní PC
Pavel S****** z IP 81.200.***.*** | 18.04.2019 14:11
Super přístup, domluva jednání, ochota i doporučení maximální spokojenost.
herní pc
Michael K***** z IP 213.226.***.*** | 13.04.2019 23:42
Skvělé jednání, skvělá sestava za skvělou cenu! Nic co bych vytknul.
herní PC
Jarosla Z**** z IP 90.178.***.*** | 12.04.2019 12:53
Počítač je hárdwerově dobře sladěn, doposud jsem neměl žádný problem při užívání 4 měsíců. Firmu můžu s klidným svědomím jen doporučit. Perfekní přístup k zákazníkovi a vyhovění požadavkům - chěl jsem si ho osadit mým záložním hard diskem a po mém požadavku jsem měl už připravenou kabeláž na místo ve slotu. (pokud jste zvyklí nakupovat u ověřených prodejců věřte, že tyto recenze nejsou úměle vytvořené a jsou to doopravdy zkušenosti zákazníků)
Herní PC
Dagmar S******** z IP 85.70.***.*** | 12.04.2019 12:03
Perfekní přístup k zákazníkovi jak písemnou fornou, tak s nebývalou ochotou při telefonickém rozhovoru o bližší informace o sestavě Herního počitače. Zásilka PC byla dopučena v naprostém pořádku a jeho funkčnost je 100% !!! Doporučuji proto všem WOLF(game&design) -kdo upřednostňují nejlepší kvalitu služeb + jednání se zákazníkem. Děkuji
Herní Pc s RTX2080, monitor
Jiří Č**** z IP 109.81.***.*** | 11.04.2019 23:09
Naprosto skvělý a profesionální přístup k zákazníkovi(diskuze o různých variantách a možnostech, doporučení a vysvětlení důvodů,...). S PC po půl roce naprostá spokojenost, vše šlape jak má. Určitě doporučuju, moje další herní PC bude určitě od WOLF(game&design). Jsem rád, že jsem vybral právě zde..a ještě jednou děkuji
2 komplet sestavy PC
Lucie z IP 90.182.***.*** | 11.04.2019 15:07
Naprosto skvělé jednání a vstřícný přístup. Všechno s námi pán probral nabízel varianty a udělal vše co jsme chtěli. Rozhodně všem doporučuji :)
herní pc
Karel z IP 109.81.***.*** | 11.04.2019 14:34
veliká spokojenost, doporučuji.
Herní PC RTX 2070
Matouš U**** z IP 85.70.***.*** | 11.04.2019 09:12
Perfektní přístup, prodejce mi osobně zavolal a vyřešil úpravu sestavy podle mých představ za příjemnou cenu. Rychlé a profesionální jednání. Jsem 100% spokojený, při nákupu další sestavy se opět obrátím na Wolfa.
Herní PC
Vytiska P*** z IP 37.48.***.*** | 11.04.2019 07:12
Skvělá zkušenost, ukázkové a profesionální jednání.
Herní pc
Vladimír K******* z IP 46.135.***.*** | 11.04.2019 02:46
Prodejce mi sestavil PC dle mých požadavků a to opravdu rychle. Pro sestavu jsem si byl osobně. Prodejce mi vše odzkoušel, předvedl a zodpověděl všechny dotazy. Věnoval mi více jak hodinu. Prostě perfektní přístup k zákazníkovi. Sestava šlape jako hodinky, bez jakýchkoliv problémů. Původně jsem chtěl koupit hotovou sestavu, ale nakonec jsem rád, že jsem si sestavu nechal u Wolfa sestavit. Přišlo mě to levněji a mám lepší komponenty. Za sebe rozhodně doporučuji.
herní PC
Adam z IP 37.221.***.*** | 10.04.2019 22:54
Pc je bez problému, prodejce mi velmi pomohl i nad rámec svých potřeb (výměna síťové karty). Jen nasledoval celkem rychlí pokles výkonu ve hrách (BF1 ze začátku na ultra bez cuknutí, teď už tedy vůbec), ale chápu proč a chybou prodejce to není. Jsem velmi spokojen.
Herní pc
Petr Ž*** z IP 91.221.***.*** | 10.04.2019 18:26
Dobrá komunikace, odborné rady vše funguje tak jak má
Herni PC
Michal S**** z IP 178.209.***.*** | 10.04.2019 14:52
Dobry den, s naším hernim počítačem jsme se svými syny velmi spokojeni. Nenašli jsme zatím žádnou chybu. Vše pracuje, tak jak má. Bohužel máme jen jeden a to je málo :-). Díky
Herni pc bez monitoru
Petr M**** z IP 85.207.***.*** | 09.04.2019 19:34
Jednani na vysoké úrovni. A počítač velice dobře sestaven a na místě ukázáno. Cena odpovídá výkonu, ještě levnější než kdybych si to sestavovat doma sám
Herní PC
Ondřej F**** z IP 139.66.***.*** | 09.04.2019 14:20
Osobní přístup, rychlé hledání řešení a následné vyřešení, rady nad zlato, pecka!
herní pc
Ondřej M******* z IP 90.181.***.*** | 09.04.2019 12:49
Přehledný eshop, dobrý výběr a hlavně velice kvalitní balení zásilky.
Herní pc
Zdena Ř******* z IP 213.226.***.*** | 09.04.2019 12:37
Syn naprosto spokojený.
herní pc
Richard V****** z IP 83.208.***.*** | 10.12.2018 23:11
Absolutně nejlepší, už je to pár měsíců, co jsem udělal jedno z nejlepších rozhodnutí za poslední dobu a nechal jsem si tady poskládat herní PC...ještě jednou: ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ - KVALITA,CENA,KOMUNIKACE,VŠECHNO...a ještě jednou díky
Herni PC, monitor, doplňky
Jan P******* z IP 185.131.***.*** | 03.12.2018 07:50
Ryhchlé a kvalitní jednání i dodaní. Skoro po roce vše šlape jak má a zatím sem nepotkal nic z nových her co bych nerozchodil na plné detajly. Vřele doporučuji!
herní pc
zdeněk u**** z IP 88.102.***.*** | 29.11.2018 13:49
Velká spokojenost. Komunikace v pořádku ,herní sestava dle mých požadavků bez problémů. PC perfektně zabaleno.Vše v naprostém pořádku-obchod doporučuji!
herní pc + monitor+doplňky
Vladimír U*** z IP 81.162.***.*** | 28.11.2018 16:32
Nákup pc v obchodě hodnotím velmi kladně.Jako naprostý laik jsem si nechal telefonicky od prodejce poradit a vše vysvětlit ,následně vypracovat nabídku s podrobným popisem. Zboží přišlo profesionálně zabalené.Při instalaci později dokoupených komponentů byl prodejce telefonicky nápomocen a to i ve večerních hodinách.Kladně hodnotím i trpělivost a příjemé jednání.
pc-herní
Václav Š******* z IP 90.176.***.*** | 28.11.2018 14:55
Velká spokojenost.Skvělá komunikace PC perfektně zabaleno.Vše v naprostém pořádku-obchod doporučuji!
Herní pc
martin k****** z IP 46.13.***.*** | 27.11.2018 09:44
Celkově jsem hodně spokojen PC podle funguje na 100% Jednání s prodejcem 100%
herní pc
Petr L*** z IP 78.156.***.*** | 25.11.2018 17:26
Jsem velmi spokojený,pc mám už skoro rok a pracuje bez problémů.Mohu jen doporučit,skvělá komunikace s prodejcem.
herní pc
Václav z IP 193.86.***.*** | 24.11.2018 21:27
Tento obchod mohu vřele doporučit.Bezchybná komunikace, skvělé komponenty v poměru cena/výkon, vše si můžete bez obtíží doladit k obrazu svému a všem potřebám.Sdílím počítač se synem,ten "paří" a já ho pro změnu honím při úpravách fotografií.Za rozumnou cenu jsme spokojeni oba dva.Nemám co bych vytknul, prostě zde najdete profíky
Pc sestava
Alexej Š****** z IP 93.91.***.*** | 24.11.2018 19:31
Jsem velmi spokojený dostal jsem luxusni pocitac za skvelou cenu. Pc slape nekolik mesícu furt jako novy. Doručeni proslo rychle a bez zadnych komplikaci. Perfektni sluzby a domluvy. Dal bych klidne vic hvezd :D
herní pc
Milan F**** z IP 213.129.***.*** | 21.11.2018 20:01
rychlé doručení PC sestavy,kvalitní komponenty
Herní PC.
Filip z IP 89.233.***.*** | 21.11.2018 14:15
Jsem spokojen. Rád obchod využiji znovu.
herní pc
Lukáš z IP 31.30.***.*** | 21.11.2018 13:29
Jsme velmi spokojeni. Vše šlape dle očekávání.
herní PC,monitor,klávesnice,myš-prostě komplet sestava
Dolanský J******* z IP 213.211.***.*** | 21.11.2018 09:40
Jsem velice spokojen s přístupem,vysvětlením,nastavením PC,i následnými konzultacemi.Plně doporučuji obrátit se při výběru výpočetní techniky dle svých potřeb na tuto společnost,budete mile překvapeni.
Herní PC
Milan Z*** z IP 95.82.***.*** | 21.11.2018 01:37
Zde platí rychle,levně,kvalitně. PC jede již více jak půl roku bez nejmenší závady. Tento obchod už jsem doporučil několika svým známím.Super.
G2 WOLF-Intel i5-8600K 3,6GHz+250GB SSD+ Nvidia GTX1070 Ti 8GB
Jan G**** z IP 46.135.***.*** | 20.11.2018 21:33
Před loňskými vánocemi jsem řešil vánoční dárek, nové herní PC, sobecky pro sebe... vybíral jsem si z několika obchodů a sestav a nakonec jsem skončil zde oproti "konkurenci" známých značek jsem zde pořídil stroj výkonnější a za lepší cenu, než jsem našel kdekoliv jinde. i když do Štědrého dne zbývali asi 4 dny, vše jsme vyřídili velmi rychle, a to jak po telefonu tak mailem, co bylo třeba písemně dostal jsem porazeno, a to ne způsobem: "kupte si toto, mam tam větší provizi" ale způsobem, který dával smysl, byl uvěřitelný a prozákaznický, po dlouhé době příjemná změna PC dorazilo v pořádku a včas na to, abych si ho mohl užívat už přes svátky, zabalené tak, ze ho ani vánocemi (pochopitelně) otrávení kurýři přepravní společnosti nemohli poškodit nyní, po 11ti měsících PC šlape jako na začátku a bez problémů si poradí se vším, co se na něj usmyslím hodit, včetně toho nejnovějšího co je k dispozici... až budu nakupovat další, nebo upgradovat stávající, nemusím hledat, vím, že půjdu opět sem
Herní pc
Stanislav V********* z IP 90.181.***.*** | 20.11.2018 20:46
Jsem úplně spokojený, pc super, komunikace s prodejcem perfektní, mohu jen doporučit
Herní Pc+monitor
Milan H***** z IP 37.221.***.*** | 20.11.2018 19:41
Naprostá spokojenost !Komunikace,ochota ,rychlé vyřízení vše perfektní! PC jsem přebíral osobně v obchodě a odnesl jsem si i hodně užitečných rad ,za které moc děkuji.Tento obchod je super a proto doporučuji všem.
Herní PC
Jakub Š******** z IP 92.62.***.*** | 20.11.2018 19:17
Maximální spokojenost! Doručení! Komunikace! Informace k produktu a k součástem PC! Rychlé vyřízení! Cena! A spolehlivost! Doporučuji všude kudy chodím! Již dva přátelé zde zakoupili PC a jsou také maximálně spokojeni! Děkuji za skvěle odvedenou práci a dokonalý Herní PC. Škrabánek
Herní PC
Zdeněk M****** z IP 77.242.***.*** | 20.11.2018 18:17
Normálně hodnocení nepíšu, ale tady si nedokážu odpustit, nepochválit tak super obchod. Neuvěřitelná profesionalita i osobní přístup. Emaily klidně po 22:00 v neděli... Mám zde už 2. herní PC a všechno šlape.. ceny jsou fér... a dokážou sehnat i to co na trhu není k dostání. Jestli budu někdy pořizovat i další herní PC, určitě se obrátím zde a každému doporučuji udělat to samé.
Herní PC
Jan H******* z IP 90.180.***.*** | 20.11.2018 17:46
Skvělá komunikace, dobře poradí. PC šlape jako hodinky.
Herní PC
Martin S****** z IP 89.176.***.*** | 20.11.2018 16:56
S nákupem i komunikací - i o víkendu - s obchodem jsem velmi spokojen. Vše vyřešeno dle mých požadavků - včetně úpravy na poslední chvíli - a velmi rychle. Počítač je v pořádku a podle mých představ. Uvital bych pouze možnost (a možná to byla má chyba, že jsem si o to neřekl) při vytváření uživatele operačního systému, si říct o nastavení konkrétního jména uživatele.
PC sestava
Jiří H***** z IP 109.71.***.*** | 20.11.2018 16:37
PC mám rok a pořád šlape. Domluva a jednání bylo super. Pan se mnou komunikoval cestou na hokej a všechno mi vysvětlit. Druhý den jsme domluvili detaily a hned jsem koupil a jsem velice spokojen. Dík Jirka H.
Herní PC
Petr H*** z IP 46.135.***.*** | 20.11.2018 16:20
Vřele doporučuji, nakupoval jsem zde již 2x, vždy rychlé jednání, dobrá komunikace.
herní pc
New D*********************** z IP 217.196.***.*** | 20.11.2018 15:04
po roce šlape vše na 1
Herní pc
KaňkaPC z IP 89.24.***.*** | 20.11.2018 14:39
Paradní komunikace i o víkendu .Nebyl problém komunikovat po 22 hodině.Asi 3x jsem měnil před hotovou objednávkou komponenty a vše proběhlo rychle a ochotně.Zabaleno odolně. Pc šlape bez problému .Doporučuji nakupovat PC zde .příště jinde nakupovat nebudu.....
Herní PC - G4 WOLF-Intel i7-8700K 3,7GHz+250GB SSD+ Nvidia GTX1070 8GB
Josef P******* z IP 90.181.***.*** | 20.11.2018 13:58
Výborná komunikace i o víkendu. V PC jsem chtěl vyměnit určité komponenty za jiné a vše proběhlo bez problémů. Cenově nesrovnatelné oproti konkurenci. PC přišlo perfektně zabalené a šlape bez problémů. Mohu vřele jen doporučit.
Herní PC
Miln Z*** z IP 194.228.***.*** | 20.11.2018 13:49
Perfektní komunikace, ochota poradit a doporučit odpovídající sestavu. PC funguje dle představ bez problémů. Doporučil jsem přátelům.
F9 WOLF - Intel i5-8600K 3,6GHz+240GB SSD+ Nvidia GTX1060 6G
Michal V**** z IP 46.167.***.*** | 20.11.2018 13:29
Jsem velice náročný uživatel. Jednak je počítač srdcem nahrávacího studia ale také mu dávám zabrat i po herní stránce. Rychlost, skvělá komunikace i podpora ve složitějších otázkách. Neměnil bych :)
PC
Jaroslav H**** z IP 109.238.***.*** | 20.11.2018 13:07
Komunikace, objednání, dodání, balení, nic nelze vytknout. Počítač po několikaměsíčním denním používání funguje naprosto bezchybně a jsem rád, že jsem si zvolil tuto firmu. Děkuji a každému mohu jen doporučit.
PC sestava
Luděk K***** z IP 37.48.***.*** | 20.11.2018 13:04
Výborný stroj za slušnou cenu. V pondělí jsem objednal a v pátek dorazil.Je to druhý počítač od této firmy během půl roku a nemohu napsat žádná negativa. Já i syn jsme maximálně spokojeni. Firmu jsem doporučil kolegovi.
počítač
Věra N*** z IP 213.226.***.*** | 20.11.2018 12:47
Lépe jsme prodejce vybrat nemohli. Telefonická konzultace před nákupem byla vynikající, moc nám pomohla a pán nám ušetřil i nějaké peníze. Počítač přišel bezvadně zabalen a zhruba po půl roce funguje parádně a syn je plně spokojený. Budeme pořizovat druhý počítač pro dalšího syna, takže bezpečně víme, kde budeme zase nakupovat.
Herní PC
Lucie z IP 83.208.***.*** | 20.11.2018 12:47
Naprostá spokojenost, skvělá komunikace, zboží velmi dobře zabaleno. Děkuji a mohu vřele doporučit.
PC
Borek K*** z IP 90.181.***.*** | 20.11.2018 12:38
Naprostá spokojenost. Příště zase u Vás.
Herní PC
Milan K****** z IP 90.180.***.*** | 20.11.2018 12:32
Skvělá komunikace, rychlé dodání.Doporučuji !!
herní pc
Milan N**** z IP 82.150.***.*** | 20.11.2018 12:31
Objednání počítače proběhlo v pořádku, na E-shopu přehledně a srozumitelně. Dodání zboží, rychle a v pořádku. Byl jsem překvapený jak byl počítač výborně zabalený. S počítačem jsem spokojený , funguje dle mých představ. Děkuji a doporučuji.
herní PC
Jan K****** z IP 92.79.***.*** | 20.11.2018 12:29
Absolutní spokojenost. Vše proběhlo bez problémů. Odborná pomoc s výběrem PC a rychlost super. Děkuji a doporučuji všem.
herní pc
Jan V****** z IP 79.141.***.*** | 20.11.2018 12:05
Maximální spokojenost s dodaným počítačem a hlavně s komunikací a radami před zakoupením. Děkuji a mohu jen doporučit.
Herní PC sestava
Pavel D***** z IP 88.146.***.*** | 20.11.2018 11:37
Vše proběhlo v pořádku a hlavně rychle. Doporučuji!!!

Informace pro zákazníky

Kontaktní informace

Rychlý dotaz

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Připojte se k nám
Copyright © 2019 SEO kvalitně. All rights reserved. | Administrace